UČITAVANJE

Dobrodošli u Johnson!

Veseli činjenica što ste odabrali naš restoran, kao mjesto gurmanskog putovanja kroz možda nove i neistražene mirise, okuse i boje jela koje će Vam otkrit dušu našeg podneblja.

Rado ćemo Vas ugostiti i dati sve od sebe da na najbolji mogući način zadovoljimo i najzahtjevnije, kroz ponudu onoga što radimo i poznajemo najbolje - svježu ribu, škampe ili školjke.

Nastao 60-tih godina prošloga stoljeća, restoran dobiva ime po nadimku tadašnjega vlasnika Ede Salamona. Salamon je naime bio pomorac, a plovio je u vrijeme američkoga predsjednika Lyndona B. Johnsona i bio njegov štovatelj. Intrigantno je ime restoran zadržao do danas, kada nudi profinjenu gastronomsku priču i jedan drugačiji doživljaj gastro ponude Kvarnera.

Od 1996. godine restoran vodi obitelj Jurdana. Dragan Jurdana zaštitno je lice Johnsona i velik  zaljubljenik u more te je i to jedan od razloga usko specijalizirane ponude Johnsona.

Zajedno sa svojim timom dočekati će Vas, preporučiti Vam najbolje i potruditi se da iz Johnsona otiđete sa savršenim osjećajem na nepcima, i u mislima.

Drugi o nama

Hrvatski English Italiano Deutsch

Design: MintMedia